Nieuwjaarsconcert Britten Jeugd Strijkorkest


Het Britten Jeugd Strijkorkest is opgericht in 2007 door dirigent Loes Visser en biedt jonge talentvolle strijkers uit Oost Nederland de kans hun muzikale talenten op niveau te ontwikkelen.
Het programma van 14 januari omvat o.a. het eerste deel uit het 1e pianoconcert van Frédéric Chopin, waarin Jorrick Simmes (piano) soleerr.

Het Britten Jeugd Strijkorkest is opgericht in 2007 door dirigent Loes Visser en biedt jonge talentvolle strijkers uit Oost Nederland de kans hun muzikale talenten op niveau te ontwikkelen. Het orkest staat onder leiding van dirigent Loes Visser en er wordt nauw samengewerkt met het ArtEZ Conservatorium in Zwolle waar wekelijks wordt gerepeteerd. Jaarlijks geeft het orkest vele concerten en gaat het op tournee. De ‘Britteners’ traden op voor Prinses Beatrix en tweemaal voor het nieuwe Koningspaar (tijdens koningsdag en tijdens hun officiële kennismakingsbezoek aan Zwolle) en ze maakten diverse CD’s die lovende kritieken kregen op de radio en in de pers. In juli 2014 won het Britten Jeugd Strijkorkest de 1e prijs in de categorie strijkorkesten tijdens het prestigieuze Summa Cum Laude Festival in Wenen.
14-01-2018
Zondag 16:30
€ 7.50 - € 19.00
yipee! an advertisement