Première '7 Berghse Dansen'

Van Engelse componist Nicholas Casswell
De Engelse componist Nicholas Casswell heeft op verzoek van Stichting Montferland Cultuurfonds een muziekstuk geschreven over de roemrijke cultuurhistorie van Bergh. Het stuk gaat over zeven regionale thema’s; Kasteel Huis Bergh, ‘heks’ Mechteld ten Ham, smokkelaars, schutterijen, boeren, De Graafschap en carnaval.
 
Op zondag 2 juli om 14.30 in de binnentuin van Huis Bergh zal de première van de compositie plaatsvinden. Een speciaal voor deze uitvoering samengesteld Montferlands project harmonieorkest o.l.v. Robert Wijnands zal de ‘7 Berghse Dansen’ ten gehore brengen. Na afloop van de uitvoering wordt het muziekstuk beschikbaar gesteld aan alle Montferlandse harmonieën.

De entreekaarten kosten €10 per persoon en zijn te verkrijgen via www.montferlandcultuurfonds.nl of telefonisch via 0314 674 114. Bezoekers van het concert ontvangen na afloop van het concert de CD ‘7 Berghse Dansen’. De capaciteit van de binnentuin van kasteel Huis Bergh is beperkt, waardoor tijdig kopen van kaarten wordt aanbevolen.
02-07-2017
Zondag 14:30 - 15:45
€ 10.00
yipee! an advertisement